CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI KUTLADIK

Sa, 10/31/2023 - 11:57 tarihinde egitimisankara tarafından gönderildi

BİZ CUMHURİYETİMİZİ BÖYLE KUTLADIK

Eğitim İş Ankara 1 No'lu Şube olarak Cumhuriyet'in Yüzüncü Yılında da daha önceden gelenekselleştirdiğimiz "Atatürk'ün ve Cumhuriyetin Öğretmenleri Buluşuyor" teması ile yedincisini, yaklaşık dört yüz kişinin katılımıyla çok coşkulu bir şekilde kutladık.
27 Ekim 2023 Cumartesi akşamı, Ankara Yenimahalle Belediyesi altındaki nikah salonunda bir araya geldik. 
Program sunumunu Hızır İnan yaptı.
Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Şube Başkanımız Turgay Kaçan günün anlamına binaen bir konuşma yaptı. Tüm katılımcıların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. 
Coşkulu alkış aldı. 
Sendika ve Şubemizin çalışmaları ve Cumhuriyet Bayramı ile ilgili içeriği olan, önceden hazırlanan sunu perdeye yansıtılarak katılımcıların izlenimine sunuldu.
Şubemiz Üyesi olup emekliye ayrılan Aydın Karataş, Bayram Kutlu, Şahla Göktaş, Aysun Atak, Hatice Şahin plaket takdim edildi. 
Şubemizin eski yöneticisi olup, şimdi 2 No'lu Şube üyemiz olan Hızır İnan'a da sendikamıza verdiği emekleri nedeniyle ayrıca plaket takdim edildi.
Müzisyenler program yaptı.
Yüzüncü yıl pastası, katılımcıların 10. Yıl Marşı'nı coşkulu ve samimi bir şekilde okuduğu bir atmosferde kesildi. 
Şube Başkanımız Turgay Kaçan ve diğer katılımcıların okuduğu şiirlerle devam eden program, katılımcıların memnuniyetini ifade ettiği bir sürecin sonunda saat 23.00 gibi tamamlandı.

Emeği geçenlere ve katılım sağlayan tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ederiz...